reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Exposició Catalunya, terra cooperativaExposició Catalunya, terra cooperativaBiografies Ampostines 2024

Agenda

tipus:
anterior febrer 2024 següent
dl dm dc dj dv ds dg
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829   Obertes les convocatòries per a la realització d’exposicions fotogràfiques i cursos – tallers per a l’any 2017

El termini de presentació de propostes finalitza el proper 26 de juliol

Per tercer any consecutiu, el Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre ha obert les convocatòries per a la realització de tres exposicions fotogràfiques i quatre cursos i tallers amb l’objectiu de dotar la ciutadania i col·lectius del territori de recursos i mitjans tècnics perquè puguin compartir els seus treballs i coneixements, cedint espais i equipaments i amb l’aportació dels seus serveis.

De les tres exposicions que es volen seleccionar, una serà de temàtica lliure i hi podrà participar tothom; la segona, també oberta, haurà de ser sobre qualsevol temàtica relacionada amb les festes, la cultura i les tradicions de Santa Bàrbara (Montsià), i la tercera tindrà com a temàtica les col·leccions d’arqueologia del Museu de les Terres de l’Ebre i s’adreça exclusivament a les escoles d’art del territori.

Pel que fa a la convocatòria de cursos i tallers, se seleccionaran quatre propostes de tipus cultural, naturalístic, artístic, artesanal o educatiu. Aquesta convocatòria va destinada a professors, naturalistes, artistes, artesans i persones coneixedores de qualsevol d’aquestes disciplines que estiguin interessades a impartir un curs o taller, bé a nivell particular o com a col·lectiu. El preu de la matrícula i el seu cobrament va íntegre als professionals que organitzen cadascun dels cursos. El Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre els hi cedeix les seves dependències i espais.

A més de dotar els projectes d’espais i equips que tinguin al seu abast i d’assessorar els projectes, tant en les exposicions com en els cursos i tallers, el museu es compromet a fer-se càrrec de la difusió a través dels mitjans de comunicació i les xarxes socials, de confeccionar targes d’invitació i flyers, del muntatge de marcs i paspartús (en el cas de les exposicions) i a fer el seguiment de la preinscripció i la difusió corresponent a diferents col·lectius en el cas dels cursos i tallers.

El termini de presentació de propostes finalitza el proper 26 de juliol. Els interessats hauran de presentar una sol·licitud que trobaran a la pàgina web del museu (www.museuterresebre.cat), el seu currículum personal, un dossier del projecte i una proposta de difusió. Les propostes seran sotmeses a consideració d’un jurat format per representants del Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre, l’Ajuntament d’Amposta i d’una escola d’art del territori. El termini de resolució serà d’un mes a partir de la data de finalització de la convocatòria.

Les sol·licituds s’han d’enviar al correu comunicacio@museuterresebre.cat. Per a més informació, truqueu al 977 70 29 54.

BASES expo i cursos 2017.pdf)

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic
avís legal | política de privacitat | política de cookies | panell cookies##505