reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Museu de les Terres de l´EbreSala d´exposicions: Les Terres de l’Ebre (prehistòria - edat mitjana)Museu de les Terres de l´EbreMuseu de les Terres de l´EbreMuseu de les Terres de l´EbreSala d´exposicions: Les Terres de l’Ebre (prehistòria - edat mitjana)Museu de les Terres de l´EbreMuseu de les Terres de l´Ebre

Col·laboració en la publicació i el projecte expositiu "El conreu de l´arròs i les colles d´ampostins i valencians a l´Escala"

Països Catalans

Dates: De febrer a abril del 2015

Organitza: Museu de l´Anxova i la Sal


El Museu de l´Anxova i de la Sal va organitzar l’exposició temporal "El conreu de l’arròs. Ampostins i valencians a l’Escala" per difondre la seva importància a la zona des de l’edat mitja fins a l’actualitat. L’exposició va aplegar peces etnològiques i fotografies històriques cedides pel Museu de les Terres de l’Ebre, que apareixen també al llibre catàleg de l’exposició, amb un CD amb la documentació de recuperació de la memòria oral del conreu de l’arròs i nombroses imatges d’aquells temps.


més informació

Col·laboració en la publicació i el projecte expositiu "El conreu de l´arròs i les colles d´ampostins i valencians a l´Escala" Col·laboració en la publicació i el projecte expositiu "El conreu de l´arròs i les colles d´ampostins i valencians a l´Escala" Col·laboració en la publicació i el projecte expositiu "El conreu de l´arròs i les colles d´ampostins i valencians a l´Escala"


Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal