reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Obrim el Museu. Tornem a viure la culturaObrim el Museu. Entrada gratuïtaObrim el Museu. Exposició prorrogada

Curs i exposició "Ebre, Art&Patrimoni. Exposició Col·lectiva d´Escultura Sonora"

Amposta, Alcanar, Freginals, Masdenverge, Sant Carles de la Ràpita, Santa Bàrbara. Equipaments de la xarxa territorial del SAM de les Terres de l´Ebre

Dates: Del 18 de juliol al 28 de setembre de 2014

Organitza: SAM i Museu de les Terres de l´Ebre, Departament de Cultura,


Exposició multiseu produïda per la xarxa territorial del SAM de les Terres de l´Ebre amb la voluntat de crear una producte cultural únic i diferenciat, que complementi l´oferta d´activitats dels equipaments que formen part d´aquesta xarxa. Es tracta d´una exposició d´escultures sonores que al llarg de l´estiu del 2014 estarà instal·lada de manera simultània en els diferents equipaments que formen part d´aquesta xarxa.


Curs i exposició "Ebre, Art&Patrimoni. Exposició Col·lectiva d´Escultura Sonora" Curs i exposició "Ebre, Art&Patrimoni. Exposició Col·lectiva d´Escultura Sonora" Curs i exposició "Ebre, Art&Patrimoni. Exposició Col·lectiva d´Escultura Sonora" Curs i exposició "Ebre, Art&Patrimoni. Exposició Col·lectiva d´Escultura Sonora"


més informació

Curs i exposició "Ebre, Art&Patrimoni. Exposició Col·lectiva d´Escultura Sonora" Curs i exposició "Ebre, Art&Patrimoni. Exposició Col·lectiva d´Escultura Sonora"

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal