reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Obrim el Museu. Tornem a viure la culturaObrim el Museu. Entrada gratuïtaObrim el Museu. Exposició prorrogada

Exposició: "De la Ràpita a Peníscola. La costa abans del turisme"

Benicarló. Museu de Benicarló

Dates: Del 10 de juliol al 30 d´agost de 2015

Organitza: Museu de les Terres de l´Ebre, Museu de la Ciutat de Benicarló


L’exposició, ha estat produïda pel Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La mostra consta de 24 fotografies aèries que mostren la costa de Sant Carles de la Ràpita, Alcanar, Vinaròs, Benicarló i Peníscola l’any 1961, en el moment en que el procés d´urbanització d´aquest espai tot just havia començat. Aquestes fotografies que formen part del fons del Museu de les Terres de l’Ebre fruit de la donació d’un particular, mai han estat exhibides i constitueixen un testimoni que parla per ell mateix de com era el nostre litoral. A més, les fotografies de cada municipi van precedides d´un text redactat per un autor local que ha viscut aquest procés de primera mà. Així mateix, a les fotografies s´han incorporat la toponímia tradicional de la costa que mostren les imatges. L´exposició es podrà veure al Museu d´Història de la Ciutat de Benicarló entre el 10 de juliol i el 30 d´agost de 2015.


Exposició: "De la Ràpita a Peníscola. La costa abans del turisme" Exposició: "De la Ràpita a Peníscola. La costa abans del turisme" Exposició: "De la Ràpita a Peníscola. La costa abans del turisme"


Exposició: "De la Ràpita a Peníscola. La costa abans del turisme"

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal