reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Obrim el Museu. Tornem a viure la culturaObrim el Museu. Entrada gratuïtaObrim el Museu. Exposició prorrogada

Exposició: "De la Ràpita a Peníscola. La costa abans del turisme"

Vinaròs. Auditori Municipal de Vinaròs

Dates: Del 14 al 31 de gener de 2016

Organitza: Consorci del Museu de les Terres de l´Ebre, Consell Comarcal del Montsià, Ajuntament de Vinaròs


Des de finals de la dècada de 1960, el litoral comprès entre Sant Carles de la Ràpita i Peníscola ha estat objecte d’un constant procés d’urbanització que ha acabat transformant completament la seva fesomia original. Les fotografies aèries que integren l’exposició, un total de 24, mostren la costa de Sant Carles de la Ràpita, Alcanar, Vinaròs, Benicarló i Peníscola l’any 1961, en el moment en que aquest procés tot just havia començat. A més a més, l´exposició incorpora textos d´erudits locals per a cada municipi , els quals evoquen aquest paisatge desaparegut, les activitats que en ell es duien a terme i com ells van viure en primer persona aquests canvis. L’exposició, ha estat produïda pel Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.


Exposició: "De la Ràpita a Peníscola. La costa abans del turisme" Exposició: "De la Ràpita a Peníscola. La costa abans del turisme" Exposició: "De la Ràpita a Peníscola. La costa abans del turisme"


més informació

Exposició: "De la Ràpita a Peníscola. La costa abans del turisme"

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal