reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Obrim el Museu. Tornem a viure la culturaObrim el Museu. Entrada gratuïtaObrim el Museu. Exposició prorrogada

Exposició-taller didàctic "El Paleolític"

Amposta. Sala d´Exposicions del MMA

Dates: 13-28/10/90

Organitza: MMA - Obra Social de la Caixa de Pensions


El proper dia 13 es portarà a terme al Museu del Montsià la presentació del taller didàctic “El Paleolític”. El taller està especialment indicat per als escolars de cicle mitjà i superior d’EGB, i presenta de forma atractiva i didàctica els temes de la història de la terra, l’evolució de l’home i la vida d’aquest al Paleolític. També podrà ser visitat per la resta de públic no escolar atès que està configurat amb un format expositiu que incorpora: -una exposició que consta de diversos plafons i activitats que desenvolupa la part més important dels continguts i coneixements del taller. -un vídeo de 15 minuts de durada en el que es presenta una visió de les formes de vida en el paleolític i un recorregut pels principals jaciments paleolítics de Catalunya. -dos guies, una per al mestre, en la que es dona una explicació detallada del contingut de l’exposició i nocions generals sobre el paleolític; i una altra per l’alumne, que consta d’un conjunt de fitxes i de treballs que deu complimentar un cop acabat el recorregut de l’exposició.


Exposició-taller didàctic "El Paleolític" Exposició-taller didàctic "El Paleolític" Exposició-taller didàctic "El Paleolític"


Exposició-taller didàctic "El Paleolític"

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal