reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

InvisiblesObrim el Museu. Tornem a viure la culturaMuseu de les Terres de l´EbreObrim el Museu. Entrada gratuïta

Exposició "Biennal d´Art Ciutat d´Amposta. Premi de Pintura"

Amposta. Sala d´Exposicions del MMA

Dates: 26/07-07/09/97

Organitza: Ajuntament d´Amposta - MMA - Escola d´Art i Disseny d´Amposta


Des del passat dia 26 de juliol i fins el 7 de setembre d´enguany van ser exposades a Amposta les dues mostres artístiques d´aquest certamen bianual, organitzat per l´Ajuntament d´Amposta amb la col.laboració d´Esardi (Escola d´Art i Disseny d´Amposta) i del Museu del Montsià. A la Sala d´Exposicions del Museu es van exposar les 19 obres seleccionades i la premiada, "Hiperorama", de Javier Peñafiel, de les 95 obres presentades per artistes d´arreu de l´Estat a la convocatòria del Premi de Pintura. A la Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó va tenir lloc una exposició d´obres de Diana Rovira, guanyadora de l´edició del Premi de Pintura 1995-96. El certamen Biennal d´Art Ciutat d´Amposta s´ha consolidat com un dels més importants dins del món artístic de Catalunya, sobretot per a la promoció dels joves creadors plàstics, tant pel que fa a la quantia del premi, composició del jurat i qualitat de les obres seleccionades i guanyadores.


Exposició "Biennal d´Art Ciutat d´Amposta. Premi de Pintura" Exposició "Biennal d´Art Ciutat d´Amposta. Premi de Pintura" Exposició "Biennal d´Art Ciutat d´Amposta. Premi de Pintura"


publicació

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal