reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Ebre, Art & PatrimoniObrim el Museu. Tornem a viure la culturaObrim el Museu. Entrada gratuïta

Jornades "L´Art en situació de futur". Noves perspectives de producció i difusió de les arts visuals a escala local.

Amposta. Museu del Montsià

Dates: 28-29/11/2003

Organitza: Ajuntament d´Amposta-MMA-ESARDI. Col·labora Departament de Cultura


L´activitat organitzada en el marc del cicle Espai d’Arts Visuals programat per a l’any 2003, en la seva primera edició, s’ha realitzat en la seu del Museu del Montsià. Les jornades “L’art en situació de futur”, comissariades per Carles Guerra, han tingut el format de debat obert. Un dels objectius d´aquest debat ha consistit en avaluar les noves maneres en què l´art contemporani s´inscriu en entorns locals. L´altre objectiu ha estat extreure del propi debat quines són les característiques i els condicionants que ha d´assumir un espai d´arts visuals. El debat, per tant, ha estat una invitació a participar en el projecte d´un espai d´arts visuals que es constitueix no només com a espai físic a l’entorn d’un centre d’art, sinó també com un espai temporal de reflexió i debat a partir d’activitats com aquestes. A la jornada hi van assistir tècnics i responsables d’equipaments culturals; artistes; crítics; productors culturals; alumnes d’escoles d’art; etc., procedents d’arreu de l’Estat.


Jornades "L´Art en situació de futur". Noves perspectives de producció i difusió de les arts visuals a escala local. Jornades "L´Art en situació de futur". Noves perspectives de producció i difusió de les arts visuals a escala local. Jornades "L´Art en situació de futur". Noves perspectives de producció i difusió de les arts visuals a escala local.


més informació

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal