reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

InvisiblesObrim el Museu. Tornem a viure la culturaMuseu de les Terres de l´EbreObrim el Museu. Entrada gratuïta

Exposicions "ERC 1931-2001. 70 aniversari" i "El republicanisme a les terres de l´Ebre"

Amposta. Sala d´exposicions del Museu del Montsià

Dates: 3-27/3/2005

Organitza: ERC-MMA


L’exposició repassa setanta anys d’història d’Esquerra Republicana de Catalunya. Els àmbits de l’exposició apleguen des de l’esclat polític del 14 d’abril de 1931 que significava la voluntat d’emancipació social i nacional que la desfeta del 39 avortà, passant per la llarga dictadura franquista i arribant fins la recuperació de l’autogovern. La mostra s’emmarca dins el cicle d’exposicions temporals del Museu d’Història de Catalunya “La memòria contemporània”. En el Museu del Montsià, a més ha estat complementada pe l’exposició “El republicanisme a les Terres de l’Ebre”. La mostra fa un repàs dels elements més representatius del republicanisme a les Terres de l’Ebre, tant des del punt de vista social com des del punt de vista dels partits polítics i les diferents associacions de l’època, des de la dictadura de Primo de Rivera fins avui dia, i presta una atenció especial a les principals figures polítiques republicanes de les Terres de l’Ebre i al paper desenvolupat per Esquerra Republicana de Catalunya al sud de Catalunya.


Exposicions "ERC 1931-2001. 70 aniversari" i "El republicanisme a les terres de l´Ebre" Exposicions "ERC 1931-2001. 70 aniversari" i "El republicanisme a les terres de l´Ebre" Exposicions "ERC 1931-2001. 70 aniversari" i "El republicanisme a les terres de l´Ebre"


més informació

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal