reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Obrim el Museu. Tornem a viure la culturaObrim el Museu. Entrada gratuïtaObrim el Museu. Exposició prorrogada

Exposició "El Montsià. Pobles i gent. Paisatges i cultura"

Amposta. Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó

Dates: 16/09-01/10/2006

Organitza: Ajuntament d´Amposta-Consell Comarcal del Montsià- MMA-Biblioteca Comarcal


L’exposició està organitzada per l’Ajuntament d’Amposta i el Museu Comarcal del Montsià, dins dels actes de la capitalitat de la cultura catalana que ostenta la població al llarg d’aquest any 2006, i compta amb el patrocini del Consell Comarcal del Montsià. L’objectiu fonamental de l’exposició és presentar els diferents municipis que conformen la comarca del Montsià al públic que la visiti. Amb aquesta finalitat cada municipi està representat per un plafó on podem veure vàries imatges representatives de cada localitat i on hi figuren dos textos, escrits per escriptors o periodistes de cada municipi. En el primer text ens parla del poble i el segon text dels seus habitants. A més, cada població presenta dos pintures (obtingudes en la seva major part dels fons d’art de cada municipi) on es pot veure un paisatge o element emblemàtic de la població.


Exposició "El Montsià. Pobles i gent. Paisatges i cultura" Exposició "El Montsià. Pobles i gent. Paisatges i cultura" Exposició "El Montsià. Pobles i gent. Paisatges i cultura"


més informació

Exposició "El Montsià. Pobles i gent. Paisatges i cultura" Exposició "El Montsià. Pobles i gent. Paisatges i cultura"

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal