reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Ebre, Art & PatrimoniObrim el Museu. Tornem a viure la culturaObrim el Museu. Entrada gratuïta

Exposició "El Canal porta vida. 150 Anys del Canal de la Dreta de l´Ebre"

Amposta. Museu del Montsià

Dates: 14/06-19/08/2007

Organitza: Comunitat de Regants de la Dreta de l´Ebre-MMA-Aj. Amposta-Aj. Sant Jaume d´Enveja-Aj. Sant Carles de la Ràpita


L’any 2007 es compleixen 150 anys de la inauguració del Canal, una obra que va estar concebuda en el marc dels projectes per fer navegable l’Ebre des de Saragossa al Mediterrani, i que va comportar la colonització agrícola del delta de l’Ebre. L’exposició explica els antecedents del projecte, la construcció del canal i de la xarxa de reg i desguàs, com era i com va canviar el delta de l’Ebre, el personal que hi treballa, l’evolució de les infraestructures i de la seva gestió, etc. L’exposició concebuda com a itinerant consta de 21 mòduls temàtics i 9 audiovisuals, i inclou també enregistraments orals, objectes i documents rellevants de la història d’aquesta infraestructura que va transformar el Delta de l’Ebre.


Exposició "El Canal porta vida. 150 Anys del Canal de la Dreta de l´Ebre" Exposició "El Canal porta vida. 150 Anys del Canal de la Dreta de l´Ebre" Exposició "El Canal porta vida. 150 Anys del Canal de la Dreta de l´Ebre"


més informació

publicació

Exposició "El Canal porta vida. 150 Anys del Canal de la Dreta de l´Ebre" Exposició "El Canal porta vida. 150 Anys del Canal de la Dreta de l´Ebre"

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal