reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Ebre, Art & PatrimoniObrim el Museu. Tornem a viure la culturaObrim el Museu. Entrada gratuïta

Presentació dels llibres "Art i lletres a les comarques de la Diòcesi de Tortosa" i "Herència patrimonial i sectors socioeconòmics a les comarques de la Diòcesi de Tortosa"

Amposta. Sala d´actes del Museu del Montsià

Dates: 11/04/2008

Organitza: Ajuntament d´Amposta-Onada Edicions-MMA


L’acte de presentació dels llibres “ Arts i lletres a les comarques de la diòcesi de Tortosa” i “Herència patrimonial i sectors socioeconòmics a les comarques de la Diòcesi de Tortosa” organitzat per l’ajuntament d’Amposta, Onada edicions i el Museu es va realitzar el dia 11 d’abril a les 20,00 hores. En l’acte intervindran Pepín Beltran, presidenta del II congrés de cultura i territori, Miquel àngel Pradilla, professor de la URV i coordinador dels volums presentats, Àlex Farnós, director del Museu del Montsià i Joan Mª Roig, Alcalde d’Amposta. Els llibres constitueixen una gran aportació i esdevindran una referència per a totes les persones que es vulguin endinsar en el coneixement del territori. Els volums recullen les ponències, conferències i comunicacions que es van presentar en el congrés que va tenir lloc a Amposta el 2006 en el marc de la capitalitat cultural.


Presentació dels llibres "Art i lletres a les comarques de la Diòcesi de Tortosa" i "Herència patrimonial i sectors socioeconòmics a les comarques de la Diòcesi de Tortosa" Presentació dels llibres "Art i lletres a les comarques de la Diòcesi de Tortosa" i "Herència patrimonial i sectors socioeconòmics a les comarques de la Diòcesi de Tortosa"


Presentació dels llibres "Art i lletres a les comarques de la Diòcesi de Tortosa" i "Herència patrimonial i sectors socioeconòmics a les comarques de la Diòcesi de Tortosa"

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal