reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Obrim el Museu. Tornem a viure la culturaObrim el Museu. Entrada gratuïtaObrim el Museu. Exposició prorrogada

IV Setmana del Medi Ambient. Conferències "Les zones humides bresol de civilitzacions" i "L´economia ecològica i el debat sobre el decreixement"

Amposta. Sala d´actes del Museu del Montsià

Dates: 5/06/2008-8/06/2008

Organitza: Parc Natural del Delta de l´Ebre-MMA


En el marc de la IV Setmana del Medi Ambient es portaran a terme al Museu del Montsià les següents activitats: -Dijous 5: xerrada “Les zones humides, bressol de les civilitzacions”, a càrrec d’Eudald Carbonell, catedràtic de Prehistòria de la URV, Codirector del Projecte Atapuerca i Director de l’Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social. -Divendres 6: xerrada “L’economia ecològica i el debat sobre el decreixement”, a càrrec de Jordi Roca, catedràtic d’Economia de la UB. -Diumenge 8: jornada de portes obertes. El programa de la IV Setmana del Medi Ambient, organitzada pel Parc Natural del Delta de l’Ebre, inclou també exposicions, projeccions d’audiovisuals i documentals, cinema, concerts de música, sortides en bicicleta i vaixell, tallers i activitats per a nens, entre d’altres.


IV Setmana del Medi Ambient. Conferències "Les zones humides bresol de civilitzacions" i "L´economia ecològica i el debat sobre el decreixement" IV Setmana del Medi Ambient. Conferències "Les zones humides bresol de civilitzacions" i "L´economia ecològica i el debat sobre el decreixement" IV Setmana del Medi Ambient. Conferències "Les zones humides bresol de civilitzacions" i "L´economia ecològica i el debat sobre el decreixement"


IV Setmana del Medi Ambient. Conferències "Les zones humides bresol de civilitzacions" i "L´economia ecològica i el debat sobre el decreixement"

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal