reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Obrim el Museu. Tornem a viure la culturaObrim el Museu. Entrada gratuïtaObrim el Museu. Exposició prorrogada

Curs-seminari de "Turisme Cultural: Conèixer i promocionar el patrimoni local"

Amposta. Sala d´actes del Museu del Montsià

Dates: 12/12/2007-10/06/2008

Organitza: Consorci Lidebre-MMA


El turisme cultural, entès en el sentit ampli que inclou el turisme basat en el patrimoni natural i cultural d’un territori, ha experimentat un important creixement a tot l’Estat, També a les Terres de l’Ebre al llarg dels darrers anys han estat moltes les iniciatives impulsades majoritàriament pel sector públic adreçades a augmentar l’oferta de turisme cultural. Aquesta oferta de nous equipaments, serveis i productes s’ha de conèixer i promocionar de forma integrada i conjunta. El curs “Turisme cultural: conèixer i posar en valor el patrimoni local a les Terres de l’Ebre” té com a principal objectiu formar al personal que treballa en funcions d’atenció al públic o en contacte directe amb el turista, ja siguin d’entitats públiques com d’empreses privades i també els monitors i guies de turisme del territori. També va adreçat al sector privat, que ha de participar del coneixement dels valors i potencialitats d’aquesta oferta i dels serveis que porta associats, i ha de poder intervenir en la configuració d’un sòlid entramat d’iniciatives públiques i privades, i en la creació de noves activitats i ofertes turístiques. El curs consta de 114 hores teòriques, 8 hores de seminaris i 25 hores pràctiques i les classes s’impartiran els dimarts i dijous de 18 a 21 h. Les sessions teòriques es dividiran en 4 blocs. Un primer bloc de presentació de continguts generals (el medi natural, el patrimoni arqueològic, històric, etnològic i artístic). Un segon bloc de presentació general del sector turístic a les Terres de l’Ebre (dades de les empreses, de l’ocupació, etc.) i de les iniciatives públiques més importants. Un tercer bloc que tractarà de l’atenció al públic, la comunicació i el màrqueting com a eines bàsiques de l’activitat. I un quart bloc, el més extens, que constarà d’un total de 22 sessions específiques per donar a conèixer tots els equipaments i els recursos del turisme cultural de les quatre comarques de l’Ebre.


Curs-seminari de "Turisme Cultural: Conèixer i promocionar el patrimoni local" Curs-seminari de "Turisme Cultural: Conèixer i promocionar el patrimoni local" Curs-seminari de "Turisme Cultural: Conèixer i promocionar el patrimoni local"


més informació

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal