reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Sala d´exposicions: Les Terres de l’Ebre (prehistòria - edat mitjana)

Exposició "Les Terres de l´Ebre: de la neolitització a la romanització"

Amposta. Sala d´Exposicions del MMA

Dates: 01/09/2008-30/10/2008

Organitza: MMA


Exposició arqueològica dedicada a la prehistòria i protohistòria de les Terres de l’Ebre. Formalment presenta els continguts en la clàssica divisió cronològica per períodes i s’acompanya amb vitrines on es mostra el testimoni dels conjunts materials dels principals jaciments de cada període. Podem veure per al neolític els conjunts funeraris de necròpolis de les terrasses de l’Ebre com Barranc de Fabra, Masdenvergenc, Clota del Molinàs, Mas Benita, Mas de Xies, etc., i d’habitat com la Cova del Vidre i el Clot de l’Hospital (Roquetes);de l’edat del ferro materials de Sant Jaume-Mas d’en Serra i de la Moleta del Remei (Alcanar), La Ferradura (Ulldecona), Mianes (Santa Bàrbara), Mas de Mussol (l’Aldea), L’Oriola i la Carrova (Amposta) i del Bordissal (Camarles); mentre que d’època romana podem veure materials del Pla d’Empúries i Carrova (Amposta), de Casa Blanca (Bitem-Tortosa) i de Mas de Sant Pau (Masdenverge). L’objectiu principal es apropar al públic de forma entenedora i didàctica les darreres interpretacions gestades pel món científic en relació a aquests períodes a les Terres de l’Ebre.


Exposició "Les Terres de l´Ebre: de la neolitització a la romanització" Exposició "Les Terres de l´Ebre: de la neolitització a la romanització" Exposició "Les Terres de l´Ebre: de la neolitització a la romanització"


Exposició "Les Terres de l´Ebre: de la neolitització a la romanització"

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal