reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Obrim el Museu. Tornem a viure la culturaObrim el Museu. Entrada gratuïtaObrim el Museu. Exposició prorrogada

Jornades "Recerca Externa i Museus de la Demarcació de Tarragona"

Amposta. Sala d´actes del Museu del Montsià

Dates: 27/11/2008-04/12/2008

Organitza: Associació de Museòlegs de Catalunya-MMA


Els dies 27 de novembre, i 2 i 4 de desembre es van realitzar al Museu les jornades “Recerca externa i museus de la demarcació de Tarragona” amb un enfocament especialitzat en aprofundir en la recerca que es du a terme als museus de Tarragona per part del centres de recerca, entitats i investigadors que hi col·laboren. Els museus com a institucions permanents al servei de la societat i del seu desenvolupament no només gestionen el patrimoni, sinó que en promouen la recerca, bé a partir de programes i iniciatives pròpies, bé a traves de la participació d’altres institucions i investigadors. Les jornades organitzades per la secció territorial de l’Associació de Museòlegs de Catalunya amb el patrocini del Museu Comarcal del Montsià tenien entre els seus objectius principals oferir l’ocasió d’esdevenir un punt de trobada dels investigadors i del personal dels museus per conèixer què s’està fent en el cas concret de la recerca externa en el museu del camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.


Jornades "Recerca Externa i Museus de la Demarcació de Tarragona" Jornades "Recerca Externa i Museus de la Demarcació de Tarragona" Jornades "Recerca Externa i Museus de la Demarcació de Tarragona"


més informació

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal