reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Sala d´exposicions: Les Terres de l’Ebre (prehistòria - edat mitjana)

Cicle de conferències "Històries de vides de l´Ebre: memòria de l´Amposta de 1908"

Amposta. Sala d´Actes del MMA. Amposta

Dates: 13/03/2009-03/04/2009

Organitza: MMA-Ajuntament d´Amposta. Patrocina: CPCPTC


Aquesta activitat s’inclou dins del cicle “Fem memòria de...(tallers i jornades de memòria oral)” que organitzen vuit entitats d’arreu de Catalunya vinculades a l’Observatori per a la Recerca Etnològica de Catalunya. En aquest cicle cadascuna de les entitats programen una sèrie d’activitats divulgatives, que tracten temes d’interés etnològic per als seus àmbits territorials respectius. En aquest cas, les sessions s’estructuren al voltant de la memòria històrica de l’Amposta de 1908, i s’inclouen en el marc de del Centenari que commemora l’atorgament a la població del títol de ciutat. Les conferències-tertúlies reconstruiran, a partir de la memòria oral i documental, la vida quotidiana a l’Amposta de principis del segle passat: els records de la infància i l’escola; les formes de vida i de treball; la família i la vivenda; la configuració urbana i les condicions de vida; etc.


Cicle de conferències "Històries de vides de l´Ebre: memòria de l´Amposta de 1908" Cicle de conferències "Històries de vides de l´Ebre: memòria de l´Amposta de 1908" Cicle de conferències "Històries de vides de l´Ebre: memòria de l´Amposta de 1908"


més informació

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal