reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Obrim el Museu. Tornem a viure la culturaObrim el Museu. Entrada gratuïtaObrim el Museu. Exposició prorrogada

Exposició "Amposta 1908 (Crònica d´un temps). Memòria de 100 anys de ciutadania"

Amposta. Sala d´Exposicions del MMA

Dates: 14/02-30/08/2009

Organitza: MMA-Ajuntament d´Amposta. Col·labora: CPCPTC


L’exposició que se celebra amb motiu del centenari de l’atorgament del títol de ciutat a Amposta, se centra en el període històric de la primera dècada del s. XX, en què Amposta experimenta un creixement econòmic i uns canvis socials molt importants, a partir de les transformacions que s’havien iniciat al tombant del segle XIX amb la transformació agrícola del Delta de l’Ebre i l’increment dels habitants de la població. L’exposició s’organitza en diferents àmbits: Com era la ciutat: l’urbanisme i les obres públiques; Com es governava: la política i les institucions; Com treballàvem: les activitats econòmiques; i Com convivíem: la família i la societat. La mostra presenta objectes, documents i testimonis orals que amb els textos i imatges de l’exposició, aporten una visió global i entenedora d’aquesta època.


Exposició "Amposta 1908 (Crònica d´un temps). Memòria de 100 anys de ciutadania" Exposició "Amposta 1908 (Crònica d´un temps). Memòria de 100 anys de ciutadania" Exposició "Amposta 1908 (Crònica d´un temps). Memòria de 100 anys de ciutadania"


més informació

Exposició "Amposta 1908 (Crònica d´un temps). Memòria de 100 anys de ciutadania" Exposició "Amposta 1908 (Crònica d´un temps). Memòria de 100 anys de ciutadania"

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal