reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Obrim el Museu. Tornem a viure la culturaObrim el Museu. Entrada gratuïtaObrim el Museu. Exposició prorrogada

Jornada “Actuacions en l´entorn natural de la comarca del Montsià: la serra de Montsià”

Ulldecona. Àrea Interpretativa del Mas de Comú. Ulldecona

Dates: 27/11/2010

Organitza: MMA-Consell Comarcal del Montsià-Ajuntament de Freginals-Ajuntament d´Ulldecona


El dia 27 de novembre es realitza la jornada “Actuacions en l’entorn natural de la comarca del Montsià: la serra de Montsià” amb l’objectiu de donar a conèixer a la població del territori, amb especial èmfasi en la gent jove, les actuacions realitzades en el ric entorn natural que presenta la comarca del Montsià. En aquest any 2010 es parlarà del treball realitzat a l’espai natural del la serra de Montsià tant pel que fa a l’àmbit de l’ús públic com de les actuacions més purament de millora i salvaguarda del medi natural (com la gestió forestal, les actuacions de millora d’hàbitats, la xarxa d’itineraris, etc). El format de la jornada es eminentment pràctic amb una sortida guiada per experts en cadascuna de les temàtiques tractades i la realització de l’itinerari senyalitzat del barranc del mas de Comú on es visitaran i comentaran les actuacions mediambientals realitzades en aquest conegut espai de la serra de Montsià.


Jornada “Actuacions en l´entorn natural de la comarca del Montsià: la serra de Montsià” Jornada “Actuacions en l´entorn natural de la comarca del Montsià: la serra de Montsià” Jornada “Actuacions en l´entorn natural de la comarca del Montsià: la serra de Montsià”


més informació

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal