reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Obrim el Museu. Tornem a viure la culturaObrim el Museu. Entrada gratuïtaObrim el Museu. Exposició prorrogada

Presentació “El mapa excursionista de la serra de Montsià i la serra de Godall”

Amposta. Sala d´actes del Museu del Montsià

Dates: 25/02/2011

Organitza: Museu Comarcal del Montsià i Editorial Piolet


A la sala d’actes del Museu Comarcal del Montsià va tenir lloc la presentació del primer mapa excursionista de la serra de Montsià i la serra de Godall. El mapa, realitzat i editat per la editorial Piolet, està confeccionat a una escala de 1:20.000 i ha comptat amb la col•laboració d’excursionistes i persones coneixedores del territori i el suport institucional del Consell Comarcal del Montsià, el Museu del Montsià, els ajuntaments d’Alcanar, Freginals, Godall, Ulldecona i Sant Carles de la Ràpita i l’IDECE. Aquest nou mapa excursionista pretén esdevenir una eina bàsica per als excursionistes i visitants, un instrument que ha de permetre incrementar el coneixement i la valorització d’aquests espais naturals que per la seva accessibilitat constitueixen un indret ideal per al lleure i l’excursionisme.


Presentació “El mapa excursionista de la serra de Montsià i la serra de Godall” Presentació “El mapa excursionista de la serra de Montsià i la serra de Godall” Presentació “El mapa excursionista de la serra de Montsià i la serra de Godall” Presentació “El mapa excursionista de la serra de Montsià i la serra de Godall” Presentació “El mapa excursionista de la serra de Montsià i la serra de Godall”


més informació

Presentació “El mapa excursionista de la serra de Montsià i la serra de Godall”

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal