reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Obrim el Museu. Tornem a viure la culturaObrim el Museu. Entrada gratuïtaObrim el Museu. Exposició prorrogada

Exposició: "Les Terres de l´Ebre: de la Neolitització a la Romanització"

L´Ametlla de Mar. CI de la Pesca

Dates: Del 25 de juliol al 31 d´agost de 2014

Organitza: Ajuntament de l´Ametlla de Mar, Museu de les Terres de l´Ebre-SAM


Aquesta exposició arqueològica està dedicada a la prehistòria, protohistòria i món antic de les Terres de l’Ebre. Formalment presenta els continguts en la clàssica divisió cronològica per períodes i es mostra el testimoni dels principals jaciments de cada període. En aquesta ocasió, aquesta part s´amplia amb objectes originals recuperats en les diverses campanyes arqueològiques desenvolupades a l´àrea de Tres Cales conservades al Museu de les Terres de l´Ebre, així com amb troballes realitzades al terme municipal de l´Ametlla de Mar que es conserven en col•leccions particulars i que han estat cedides per a l´ocasió. En el mateix acte d´inauguració de l´exposició, es va procedir a la presentació de la publicació "Entre Tarraco i l´Ebre. L´Ametlla de Mar a l´Antiguitat" produïda pel Museu de les Terres de l´Ebre i l´Ajuntament de l´Ametlla de Mar. També es va presentar l´escultura sonora de l´exposició multiseu Ebre Art&Patrimoni que acollia el Centre d´Interpretació de la Pesca creada expressament per a l´ocasió per l´artista Marta Vidal.


Exposició: "Les Terres de l´Ebre: de la Neolitització a la Romanització" Exposició: "Les Terres de l´Ebre: de la Neolitització a la Romanització" Exposició: "Les Terres de l´Ebre: de la Neolitització a la Romanització"


més informació

Exposició: "Les Terres de l´Ebre: de la Neolitització a la Romanització"

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal