reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Obrim el Museu. Tornem a viure la culturaObrim el Museu. Entrada gratuïtaObrim el Museu. Exposició prorrogada

Sessió científica de la ICHN "Les reserves de la biosfera i la conservació del territori: l´exemple de la reserva de la biosfera de Menorca"

Amposta. Sala d´actes del Museu de les Terres de l´Ebre

Dates: 13 de desembre de 2013

Organitza: Institució Catalana de Història natural i Museu de les Terres de l´Ebre


Aquest any 2013, les Terres de l’Ebre han estat nomenades com a Reserva de la Biosfera per part de la UNESCO. Per aquest motiu la Institució Catalana de Història Natural i el Museu de les Terres de l’Ebre organitzen la conferència “Les reserves de biosfera i la conservació del territori: l’exemple de la reserva de biosfera de Menorca”. Aquesta xerrada té l’objectiu de mostrar i explicar com ha influït en la illa aquesta declaració i també conèixer de primera ma l’experiència de gestió d’un territori humanitzat com el nostre i d’unes dimensions, 71.000 Ha, si bé inferiors, força importants. L’experiència de Menorca després de vint anys de ser Reserva de la Biosfera pot ajudar a desenvolupar les potencialitats i a detectar els riscos que aquesta declaració pot aportar a les Terres de l’Ebre, a la seva població i al seu medi natural.


Sessió científica de la ICHN  "Les reserves de la biosfera i la conservació del territori: l´exemple de la reserva de la biosfera de Menorca" Sessió científica de la ICHN  "Les reserves de la biosfera i la conservació del territori: l´exemple de la reserva de la biosfera de Menorca" Sessió científica de la ICHN  "Les reserves de la biosfera i la conservació del territori: l´exemple de la reserva de la biosfera de Menorca" Sessió científica de la ICHN  "Les reserves de la biosfera i la conservació del territori: l´exemple de la reserva de la biosfera de Menorca"


més informació

Sessió científica de la ICHN  "Les reserves de la biosfera i la conservació del territori: l´exemple de la reserva de la biosfera de Menorca"

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal