reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Obrim el Museu. Tornem a viure la culturaObrim el Museu. Entrada gratuïtaObrim el Museu. Exposició prorrogada

Exposició i conferència "Les papallones de la serra de Montsià"

Freginals. Centre d´Interpretació de la serra de Montsià

Dates: De l´11 d´octubre al 10 de novembre de 2013

Organitza: Museu de les Terres de l´Ebre, Ajuntament de Freginals i CBMS


Les papallones són, sense cap dubte, el grup d’insectes més conegut i populars, però a més del seu valor estètic, aquests insectes juguen un paper clau dins dels nostres ecosistemes i presenten unes característiques vitals que els hi confereixen un elevat valor com a organismes bioindicadors. L’exposició “Les papallones de la serra de Montsià”, organitzada per l’Ajuntament de Freginals i el Museu de les Terres de l’Ebre i que s’inaugurarà a la sala d’exposicions de l’Ajuntament de Freginals el divendres 11 d’octubre a les 19.30 h., intenta acostar al públic en general la biodiversitat de papallones, especialment diürnes però també nocturnes, que es poden trobar a la serra de Montsià. Es calcula que a la serra hi han citades fins al moment una cinquantena d’espècies de ropalòcers, mentre que pel que fa als heteròcers es desconeix tant el nombre total com la gran part d’espècies que hi habiten. A l’exposició podem trobar una àmplia representació de les papallones diürnes d’aquest espai natural amb més de 36 espècies diferents, mentre que pel que fa a les papallones nocturnes a la mostra es poden observar algunes de les espècies més grans i espectaculars. En total la mostra acull més de 200 exemplars de papallones majoritàriament autòctones, i una petita representació de papallones tropicals.


Exposició i conferència "Les papallones de la serra de Montsià" Exposició i conferència "Les papallones de la serra de Montsià" Exposició i conferència "Les papallones de la serra de Montsià" Exposició i conferència "Les papallones de la serra de Montsià" Exposició i conferència "Les papallones de la serra de Montsià"


més informació

Exposició i conferència "Les papallones de la serra de Montsià"

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal