reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Obrim el Museu. Tornem a viure la culturaObrim el Museu. Entrada gratuïtaObrim el Museu. Exposició prorrogada

Curs: "Bones pràctiques en recepció i atenció al públic en museus i equipaments patrimonials"

Amposta. Amposta

Dates: 4 de febrer de 2014

Organitza: SAM de les Terres de l´Ebre


Els museus i equipaments patrimonials que durant dècades havien funcionat d’una manera similar, han viscut en els darrers temps una transformació de fons amb la democratització de la cultura. Han passat de tenir com a objectiu la conservació del patrimoni moble artístic i històric per a ser contemplat per les elits, a ser un generador d’experiències basades en el coneixement i gaudi del territori i de la història per part d´un gran ventall de públics, i on el patrimoni que custodien té una funció de suport a aquesta finalitat. Amb aquesta transformació, l’atenció al públic emmarcada en l’organització dels serveis i activitats que aquests centres posen a l´abast dels ciutadans, pren un paper fonamental en la gestió dels museus i centres patrimonials. La jornada va constar d´una sessió marc al matí en la que es parlava de la importància de l´atenció al públic, tant la presencial com la telemàtica i telefònica, i d´una segona sessió a la tarda centrada en els documents de gestió que es poden aplicar en petits i mitjans equipaments patrimonials per tal de regular aquest servei.


Curs: "Bones pràctiques en recepció i atenció al públic en museus i equipaments patrimonials" Curs: "Bones pràctiques en recepció i atenció al públic en museus i equipaments patrimonials" Curs: "Bones pràctiques en recepció i atenció al públic en museus i equipaments patrimonials"


més informació

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal