expedients
Dates: 16-19/10/2010
Organitza: Associació Micològica de les Terres de l´Ebre-MMA-Ajuntament de la Sénia
Durant el més d’octubre un gran nombre d’aficionats als bolets, han gaudit d’una amplia gamma d’activitats al voltant dels bolets, i també han degustat d’una selecció d’esmorzars i menús que els bars i restaurants de la Sénia han preparat per les seva I jornada de la cuina del bolet de la Sénia. L’Associació Micològica de les Terres de l’Ebre “BITXAC”, el Museu Comarcal del Montsià i l’Ajuntament de la Sènia han organitzat les VI Jornades Micològiques de les Terres de l’Ebre, que com cada any han comptat amb la col•laboració dels parcs naturals del Delta de l’Ebre i dels Ports. Les jornades han ofert una variada sèrie d’activitats entre les que es poden destacar l’exposició “Els Bolets de les Terres de l’Ebre. Més que rovellons”, la VI mostra micològica de bolets en fresc de les Terres de l’Ebre, conferències, curs de fotografia, tallers, visites guiades i excursions educatives sobre el món del bolet. Al mateix temps els bars i restaurants que formen part de l’Associació de Turisme Sostenible de la Sénia han participat en les primeres jornades de la cuina del Bolet a la Sènia, on s’ofereixen una amplia gamma de menús i esmorzars amb un denominador comú, el bolet.
Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic
avís legal | política de privacitat | política de cookies | panell cookies