reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Museu de les Terres de l´EbreObrim el Museu. Tornem a viure la culturaObrim el Museu. Entrada gratuïta

VI Jornada de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana "Museòlegs i periodistes. Noves perspectives i relacions"

Barcelona. Museu Marítim de Barcelona

Dates: 24 de novembre de 2016

Organitza: Museu de les Terres de l´Ebre, Museu Marítim de Barcelona


La Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana, encapçalada per l’MMB i de la que en forma part el Museu de les Terres de l’Ebre, organitza des de fa sis anys una jornada tècnica adreçada als professionals dels museus, en la que cada any s’aborda una temàtica diferent present en les discussions del sector. Enguany, la jornada posa de relleu les noves experiències i noves oportunitats que tenim els museus per a millorar la comunicació que fem dels nostres serveis i activitats. Els museus portem a terme en la nostra feina diària multitud d’accions que generen informació i coneixement, vinculades a les nostres col·leccions, a la gestió del patrimoni local o territorial, a projectes en xarxa o a activitats obertes a la participació ciutadana. Més enllà de fets puntuals com grans inauguracions, incidents importants en els seus fons, renovacions de sales o adquisicions de peces destacades, les informacions sobre equipaments patrimonials són escasses. Davant d’això molts museus han optat per potenciar, cada cop més, canals de comunicació propis, tant analògics com digitals, per fer arribar a la ciutadania aquells continguts d’interès general, més enllà de les inauguracions, cursos, jornades o activitats especials. Un nou enfocament en la comunicació que sovint passa per incloure en els equips de treball dels museus a professionals de la comunicació. Places limitades. Inscripcions al web del Museu Marítim de Barcelona. Inscripció gratuïta.


VI Jornada de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana "Museòlegs i periodistes. Noves perspectives i relacions" VI Jornada de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana "Museòlegs i periodistes. Noves perspectives i relacions" VI Jornada de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana "Museòlegs i periodistes. Noves perspectives i relacions" VI Jornada de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana "Museòlegs i periodistes. Noves perspectives i relacions" VI Jornada de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana "Museòlegs i periodistes. Noves perspectives i relacions"


Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic
avís legal | política de privacitat | política de cookies | panell cookies