reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Tasta la Cultura de l’Ebre 2024. Itinerari experiencial. Els sabors de l’oli, l’or líquid de la PlanaMuseu de les Terres de l´EbreMuseu de les Terres de l´Ebre

Agenda

tipus:
anterior desembre 2024 següent
dl dm dc dj dv ds dg
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     



  • inici

  • Sol·licitud d'informació

Inscripció a Taller familiar "Els insectes coma font de proteïna equivalent i sostenible"

Taller format per diferents activitats pràctiques a través de les quals els assistents coneixeran la problemàtica mediambiental de la nostra principal font de proteïna, la carn, i descobriran els insectes com una font de proteïna alternativa, equivalent i més sostenible.


Places disponibles: 19 de 25


* camps obligatoris

Nom *
Cognoms *
Entitat (opcional)
DNI/NIE *
Codi postal *
Població *
Telèfon *
Correu *
Rebre informació? *

Vols rebre informació d′activitats del Museu?

Protecció de dades personals
Utilitzarem les seves dades per tramitar la reserva i enviar comunicacions comercials a clients. Per a més informació sobre el tractament i els vostres drets, consulteu la política de privacitat

He llegit i accepto la política de privacitat del Museu de les Terres de l'Ebre.

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic
avís legal | política de privacitat | política de cookies | panell cookies