Han retornat al museu 35 objectes restaurats, entre peces ceràmiques, peces metàl·liques i peces en os. Les peces en general han estat sotmeses a un procés de neteja, eliminació de sals, eliminació de clorurs i altres patologies en cas necessari, estabilització, consolidació i reintegració. El criteri d’actuació ha estat d’aplicar la mínima intervenció necessària per salvaguardar la peça. Aviat algunes d’aquestes peces es podran veure a l’exposició permanent per tal d’ampliar tipològicament i territorialment la mostra.
Entre les ceràmiques hi tenim tres vasos fets a mà del neolític final-bronze inicial de l’assentament del Molló (Móra la Nova), un plat de l’edat del ferro del Turó del Calvari (Vilalba dels Arcs), un plat i un vaset d’època ibèrica de l’Assut (Tivenys) i un vas ibèric amb decoració pintada procedent del Camí de Setena (Vilalba dels Arcs), un vas d’emmagatzematge i un plat de terra sigil·lada de la vil·la romana del Mas de Catxorro (Benifallet) i dos vasos de terra sigil·lada de la vil·la de Mas de Maurico (Riba-roja), i finalment una olleta del Mas de Catxorro, singular per ser una de les poques peces de l’antiguitat tardana.
Quan a les peces metàl·liques en bronze unes puntes de fletxa protohistòriques procedents de Turó del Calvari i de Vilalba la Vella (Vilalba dels Arcs) així com de la Palma (l’Aldea) i una destral votiva procedent del Terrer Roig (Tortosa); d’època romana un vaset del Mas del Catxorro (Benifallet) que malauradament no ha pogut esser reconstruït; i un didal d’època moderna procedent del Castell d’Amposta.
Quan a les peces metàl·liques en ferro d’epoca protohistòrica varios projectils procedents de la Palma (l’Aldea), dos ganivets afalcatats de la necròpolis de Mianes (Santa Bàrbara), una virolla de la necròpolis de l’Oriola (Amposta) i diverses peces agrícoles (puntes, podall i esquella) procedents del jaciments del Tossal de les Vinyes (Rafels).
Finalment cal destacar les peces en os, ja que la recuperació d’aquest tipus de peces sempre és força excepcional, i a més en aquest cas tenen un alta qualitat. Del poblat ibèric de la Moleta del Remei (Alcanar) hi ha dues agulles, una de xarxa i l’altra de cosir. De la vil·la romana del Mas del Catxorro (Benifallet) procedeix un mànec de banya amb incrustació d’una fulla de ferro que formava part d’un ganivet, una placa decorada possiblement d’alguna caixeta i un càlam per a escriure a les tauletes de cera.