reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Museu de les Terres de l´EbreObrim el Museu. Tornem a viure la culturaObrim el Museu. Entrada gratuïta

Agenda

tipus:
anterior maig 2022 següent
dl dm dc dj dv ds dg
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     L’ajuntament de Godall s’incorpora al Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre

El C. I. de la serra de Godall formarà part de la xarxa “Ebre, natura & cultura”

Museu de les Terres de l´Ebre :  : L’ajuntament de Godall s’incorpora al Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre
La junta del Consorci del Museu ha aprovat la incorporació de l’ajuntament de Godall al Consorci del Museu, donant així tràmit a la petició formulada per aquest mateix consistori. Un cop formalitzada la integració de l’ajuntament de Godall en el Consorci del Museu, el centre d’interpretació de la serra de Godall passarà a formar part de la xarxa d’equipaments patrimonials vinculada al consorci “Ebre, natura & cultura”.

El centre, inaugurat l’any 2009, està ubicat a la part superior de l’edifici del Casal Municipal remodelat a final dels anys 80 a partir del local conegut com el Centro. El Centre d’Interpretació disposa de dues sales, la primera destinada a exposició permanent on, mitjançant objectes originals, audiovisuals, il·lustracions i textos, es donen a conèixer els recursos naturals i la transformació de la serra per la mà de l’home, és a dir, la humanització de la serra. L’altra sala està destinada a usos múltiples i permet la programació periòdica d’exposicions temporals, conferències, etc. En la seva realització van participar Anna Añó, Miquel Subirats en l’elaboració del guió i contingut i Gemma Ventura en el disseny i la producció.

Museu de les Terres de l´Ebre :  : L’ajuntament de Godall s’incorpora al Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre

Aquesta vinculació del centre amb la xarxa “Ebre, natura & Cultura” permetrà a l’ajuntament rebre el suport i l’assessorament tècnic necessari en la gestió museística del centre, la realització de forma anual de noves activitats culturals i l’accés als programes de difusió que des del consorci del Museu es realitzin conjuntament amb els altres equipaments de la xarxa.

Amb la incorporació de Godall ja són 7 els municipis de la comarca del Montsià que formen part del Consorci encapçalat pel Consell Comarcal del Montsià i l’Ajuntament d’Amposta.

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal##405