reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Museu de les Terres de l´Ebre

Agenda

tipus:
anterior juny 2024 següent
dl dm dc dj dv ds dg
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930Arrenca un nou curs de Formació Dual amb els alumnes del GIAT de l’INS Montsià

Hi haurà prop d’una quinzena de places en equipaments de la Xarxa “Ebre, Natura & Cultura”

Museu de les Terres de l´Ebre :  : Arrenca un nou curs de Formació Dual amb els alumnes del GIAT de l’INS Montsià

El Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre i l’INS Montsià ja estan preparant el curs del Cicle Formatiu Guia, Informació i Assistència Turística 2015/2016 en el marc del conveni de col·laboració establert conjuntament. De fet, el passat dimarts 2 de setembre va tenir lloc la primera de les comissions de seguiment per planificar-lo. En aquesta reunió es varen acordar i ampliar les sortides que anualment fan els alumnes del cicle formatiu a equipaments patrimonials del Consorci i les places Formació en el Centre de Treball (FCT) i Dual que hi haurà per aquest nou curs.

Així doncs, prop d’una quinzena d’alumnes tindran l’oportunitat de formar-se en els equipaments patrimonials que formen part de la Xarxa “Ebre, Natura & Cultura”. Alguns fent  pràctiques FCT, i  d’altres també amb conveni de Formació Dual. L’objectiu principal d’aquest model de formació és el d’augmentar la col·laboració entre els centres de formació professional i les empreses per millorar la formació dels alumnes i la seva inserció al món laboral, alhora que les empreses reben un servei de qualitat adequat a les seves necessitats.

Des del Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre volem agrair la feina realitzada durant el curs 2014/2015 a tot l’alumnat que ens han ajudat en les diferents tasques que se’ls ha encomanat: atenció al públic, acompanyament de grups i usuaris del Servei Educatiu i Turístic (SET), seguiment i reforç de coordinació i estadística del SET, prospecció i creació de bases de dades de clients potencials, accions de suport a altres departaments del Museu, suport en esdeveniments i activitats puntuals; entre moltes altres. Aquests alumnes són: Raquel Plazas, M. Carmen Blanch, Èrika Valero, Nerea Nos, Keyna López, Eric Moran, David Accenci, Charly Alabernia, Cristina Pérez, Oriol Tomàs, Nerei Casanova, Carlos Meléndez i Victòria Moreno.

 A més, cal dir que durant els mesos d’agost i setembre s’han signat diversos contractes laborals a alguns d’aquests alumnes, per cobrir de l’obertura d’alguns dels equipaments de la xarxa, com és el cas del CI de la Vida a la Plana (Santa Bàrbara) i el Museu de la Mar de l’Ebre (Sant Carles de la Ràpita).

Aquesta col·laboració entre el Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre, l’INS Montsià i el Departament d’Ensenyament començà a principis de l’any 2014, quan la Consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, presentava el conveni mare entre aquestes entitats que permetia impartir en modalitat de Formació Dualel CFGS GIAT. Des del Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre n’estem molt satisfets i esperem començar un nous curs amb nous alumnes i nous reptes.

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic
avís legal | política de privacitat | política de cookies | panell cookies##455