reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Museu de les Terres de l´Ebre

Agenda

tipus:
anterior abril 2024 següent
dl dm dc dj dv ds dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     Acció conjunta per promoure la visita als equipaments patrimonials del Delta de l’Ebre

L’acció neix de la col·laboració del Parc Natural del Delta de l’Ebre i del Museu de les Terres de l’Ebre

Museu de les Terres de l´Ebre :  : Acció conjunta per promoure la visita als equipaments patrimonials del Delta de l’Ebre

El Parc Natural del Delta de l’Ebre i el Museu de les Terres de l’Ebre, amb el suport del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació, Agenda Rural i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya impulsen la campanya de promoció “Visitant els equipaments patrimonials descobriràs el Delta de l’Ebre”. Aquesta acció inclou tots els museus i centres d’interpretació de l’àmbit del Delta de l’Ebre.

En concret, els centres que participen són: Torre de l’Ermita de l’Aldea (l’Aldea); Museu de les Terres de l’Ebre (Amposta); Casa de fusta del Parc Natural del Delta de l’Ebre (Poble nou del delta, Amposta); MónNatura Delta de l’Ebre (Amposta); Centre d’Interpretació de l’arròs La Torra (Camarles); Ecomuseu Parc Natural del Delta de l’Ebre (Deltebre); Ebre Terra, Centre d’Inspiració Turística (Deltebre); Molí de Rafelet (Deltebre); Museu de la Mar de l’Ebre (La Ràpita) i Centre d’Interpretació de les Barraques del Delta (Sant Jaume d’Enveja).

Tots els visitants d’aquests equipaments rebran un passaport per gaudir d’un seguit d’avantatges:

  • A partir del primer segell de visita d’un equipament disposaran del 50% de descompte a la resta d’equipaments (el 10% al MónNatura i el 25% al Molí de Rafelet).
  • A partir de 7 segells podran gaudir de VISITES PORTES ENDINS: Visita personalitzada i exclusiva als equipaments de conservació del Parc Natural del Delta de l’Ebre (Centre de Recuperació de fauna salvatge del Canal Vell i Centre ictiològic) o del Museu de les Terres de l’Ebre.
  • Si s’aconsegueixen tots els segells, s’entrarà en el sorteig per a dues places per poder participar en la jornada anual d’ anellament de flamencs que organitza el Parc Natural del Delta de l’Ebre i que es realitza una vegada a l’any a la Reserva Integral de la Punta de la Banya.
La campanya de promoció ha permès l’edició de 15.000 fulletons, a més de materials publicitaris de sobretaula, segells, etc. i forma part de l’àmbit de col·laboració del Parc Natural del Delta de l’Ebre i del Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre. Específicament, es vincula al programa de la Carta Europea del Turisme Sostenible del Parc Natural i al programa de Museu de Suport Territorial del Museu de les Terres de l’Ebre

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic
avís legal | política de privacitat | política de cookies | panell cookies##757