reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Museu de les Terres de l´Ebre

Agenda

tipus:
anterior juny 2024 següent
dl dm dc dj dv ds dg
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930Arrenca un nou curs de Formació DUAL als equipaments de la xarxa ‘Ebre, Natura & Cultura’

El Consorci del MTTE també ofereix formació d’altres cicles i graus i màsters universitaris

Museu de les Terres de l´Ebre :  : Arrenca un nou curs de Formació DUAL als equipaments de la xarxa ‘Ebre, Natura & Cultura’

Aquest curs 2017/2018 el Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre torna a oferir més d’una desena de places de Formació Dual en els diferents equipaments patrimonials que formen part de la xarxa ‘Ebre, Natura & Cultura’.  La majoria d’elles són alumnes del Cicle de Formació de Grau Superior (CFGS) de Guia, Informació, Assistència Turística (GIAT), tot i que també ofereix places a alumnes del CFGS de Disseny Gràfic i Publicitari d’Esardi.

El Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre afronta un nou curs amb la voluntat d’oferir formació professional en un lloc de treball i de tancar el cicle formatiu amb la inserció laboral d’aquest alumnat amb contractes laborals d’estiu, serveis de guiatge i projectes de disseny gràfic professionals.

 Aquestes col·laboracions  no només són beneficioses per a l’alumnat, sinó que a les empreses i institucions que les acullen els hi permet cobrir una posició laboral o rebre un servei de qualitat adequat a les seues necessitats.  

Durant els últims anys, el Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre s’ha consolidat com un centre de formació d’alumnes provinents de les aules obertes, els cicles formatius i de graus i màsters universitaris. Sobretot des del 2014, quan el Consorci del MTTE,  l’INS Montsià i el Departament d’Ensenyament formalitzaven el conveni mare que permetia impartir la Formació Dual al Cicle de Formació de Grau Superior ‘Guia, Informació i Assistència Turística.


Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic
avís legal | política de privacitat | política de cookies | panell cookies##527