reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Museu de les Terres de l´Ebre

Agenda

tipus:
anterior juny 2024 següent
dl dm dc dj dv ds dg
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930Campanya de difusió estival del forfet de la xarxa “Ebre, natura & cultura”

Es distribuirà entre establiments turístics, culturals i oficines de turisme

Museu de les Terres de l´Ebre :  : Campanya de difusió estival del forfet de la xarxa “Ebre, natura & cultura”
La xarxa d’equipaments “Ebre, natura & cultura” és una plataforma que inclou la principal xarxa de museus i centres d’interpretació de les Terres de l’Ebre, amb equipaments a Alcanar, Amposta, Freginals, Masdenverge i Santa Bàrbara que garanteix l’obertura regular d’aquests equipaments al llarg de tot l’any. La xarxa aglutina la promoció i l’activitat cultural d’aquests centres, així com els serveis educatius i turístics, que, en forma d’itineraris, visites guiades, tallers, rutes de cap de setmana, etc. s’oferten a la població local i als visitants.

En aquest sentit, i al llarg del mes de juliol es realitzarà la campanya de difusió estival de la xarxa, que consisteix fonamentalment en la distribució de cartells de promoció de la xarxa i del forfet que permet al visitant obtenir un descompte del 50% en el preu de l’entrada als equipaments i que es pot utilitzar en els set centres que formen la xarxa. En concret, aquests equipaments són:

·    Museu de les Terres de l’Ebre (Amposta)
·    Parc Arqueològic de la Carrova (Amposta), constituït per la vil·la romana i la torre medieval.
·    Parc arqueològic de la Cultura dels Ibers format per la casa O’Connor i el poblat ibèric de la Moleta del Remei (Alcanar)
·    Centre d’Interpretació de la Serra de Montsià (Freginals)
·    Centre d’Interpretació Viure al Poble (Masdenverge)
·    Centre d’Interpretació de la Vida a la Plana (Santa Bàrbara)

Més de 10.000 forfets es distribuiran en equipaments turístics, punts d’informació turística, oficines municipals de turisme, ajuntaments i equipaments patrimonials i culturals de les Terres de l’Ebre i comarques veïnes.

Aquest model de gestió que impulsa el Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre amb els ens locals que l’integeren, respon a una estratègia de descentralització, valorització i gestió mancomunada dels serveis patrimonials locals, i presenta un doble objectiu. D’un costat, beneficiar les poblacions i comunitats locals mitjançant la recuperació i valorització del seu patrimoni i la dinamització dels equipaments a través d’activitats i serveis culturals. De l’altre, atreure visitants i turistes per tal d’afavorir la projecció i desenvolupament del territori i dels seus municipis.

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic
avís legal | política de privacitat | política de cookies | panell cookies##200