reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Museu de les Terres de l´Ebre

Agenda

tipus:
anterior juny 2024 següent
dl dm dc dj dv ds dg
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930El Museu de les Terres de l’Ebre participa en el projecte #museuobert

Es poden consultar de forma virtual més d’11.000 objectes del fons

Des del passat dia 28 d’abril, ja es poden visitar de forma telemàtica una part important de les col·leccions del Museu de les Terres de l’Ebre dins de la plataforma #museuobert que impulsa l’empresa Nubilum a través de l’eina de gestió de col·leccions Coeli. 

#museuobert és un projecte de les empreses Coeli i Nubilum que té com a objectiu fonamental ajudar a comunicar i difondre el patrimoni cultural dels museus i unir forces per difondre la cultura en un context tant complex com és l’actual. El portal museuobert.cat permet la visualització i difusió de les col·leccions de museus, així com una intuïtiva cerca per camps i museus, facilitant la publicació a les xarxes socials, un dels eixos més forts en aquests moments de confinament. Aquesta iniciativa neix amb la voluntat de donar suport als museus de Catalunya per posar en línia els seus fons i col·leccions, i facilitar l’accés a aquests continguts als ciutadans i que puguin consultar els objectes dipositats als museus des de casa seva.

Museu de les Terres de l´Ebre :  : El Museu de les Terres de l’Ebre participa en el projecte #museuobert

El Museu de les Terres de l’Ebre ha estat un dels primers museus en incorporar-se a aquesta iniciativa on actualment hi participen una vintena d’institucions de tota Catalunya. En aquests moments es poden consultar a la plataforma uns 40.000 objectes, dels quals més d’11.000 corresponen al fons del Museu de les Terres de l’Ebre, esdevenint d’aquesta forma el museu que té el nombre d’objectes més gran publicats i que ja es troben accessibles a disposició de la ciutadania. 

Museu de les Terres de l´Ebre :  : El Museu de les Terres de l’Ebre participa en el projecte #museuobert

Actualment el Museu de les Terres de l’Ebre té inventariats i documentats 36.561 objectes en les col·leccions d’arqueologia, etnologia i història natural. El fons del Museu publicat a #museuobert correspon a una part d’aquestes col·leccions, essencialment de les col·leccions arqueològiques i etnològiques del Museu, però es contempla que es pugui ampliar el nombre d’objectes accessibles dins de #museuobert i donar visibilitat també a una part de les col·leccions de ciències naturals que custodia el centre.

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic
avís legal | política de privacitat | política de cookies | panell cookies##640