reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Museu de les Terres de l´Ebre

Agenda

tipus:
anterior juny 2024 següent
dl dm dc dj dv ds dg
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930El Museu de les Terres de l’Ebre reprèn la seva programació d’activitats públiques temporal

També s’han ampliat els aformanets i els serveis

Després de la seva reobertura al públic el passat 21 de maig i un cop finalitzat l’estat d’alarma, el Museu de les Terres de l’Ebre reprèn la seva activitat pública amb dos visites guiades i comentades a l’exposició temporal “El llapis, arma de guerra antifeixista” i la programació d’una nova exposició “Tota pedra fa paret. La pedra seca en Catalunya” que s’inaugurarà el proper dia 4 de juliol.

Amb aquesta represa de l’activitat i degut a les noves normatives dictades des de les administracions superiors, s’han realitzat modificacions dins del Pla de contingència del Museu de les Terres de l’Ebre, que fixa les mesures de prevenció i higiene, de distanciament i de senyalització per garantir la seguretat dels treballadors, dels visitants i usuaris.

Algunes d’aquestes modificacions afecten als visitants que podran accedir a les exposicions del Museu en un nombre no superior a les 25 persones per sala, a més, admetran les visites de grups sempre amb reserva prèvia i mentre no superin les 25 persones. L’accés del Museu seguirà sent gratuït durant els mesos de juliol, agost i setembre.

En els cas dels actes públics que es programin es garantirà en tot moment la seguretat dels usuaris i el manteniment de la distància social d’1,5 metres. Les inauguracions i conferències seran amb públic assegut, i els tallers i visites guiades es limitaran a 20 participants.

Pel que fa als criteris en relació als serveis que presta la entitat també s’han realitzat alguns canvis. En endavant estaran oberts en cita prèvia i de forma presencial, l’atenció personalitzada a consultes i assessoraments externs, les consultes a la mediateca, l’estudi, préstec i reproduccions de les col·leccions. Restaran tancats els serveis de Museu inclusiu, Escola amiga, préstec d’exposicions i el préstec d’infraestructura.


Mesures i normes d’accés i de visita al Museu de les Terres de l’Ebre per garantir  la seguretat dels treballadors, dels visitants i usuaris del centre:

Museu de les Terres de l´Ebre :  : El Museu de les Terres de l’Ebre reprèn la seva programació d’activitats públiques temporal


Museu de les Terres de l´Ebre :  : El Museu de les Terres de l’Ebre reprèn la seva programació d’activitats públiques temporal

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic
avís legal | política de privacitat | política de cookies | panell cookies##645