reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Museu de les Terres de l´Ebre

Agenda

tipus:
anterior juny 2024 següent
dl dm dc dj dv ds dg
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930El Visitmuseum, nova eina de treball per als alumnes de l’EOI d’Amposta

Es realitzaran activitats amb anglès i francès adaptats als nivells de l’escola

El Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre i l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) d’Amposta engeguen un nou programa de col·laboració que gira entorn al Visitmuseum. Aquesta plataforma digital, el projecte inicial del qual va sorgir del Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre, conté informació dels museus de Catalunya en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès).

Amb aquesta plataforma el professorat de l’EOI d’Amposta, amb el suport dels tècnics del Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre, podran realitzar activitats i tallers als equipaments que formen part de la xarxa ‘Ebre, Natura & Cultura’ adaptats als cursos i nivells que ofereix l’escola.

Els idiomes que es treballaran són l’anglès i el francès i és té previst fer activitats per treballar la comprensió i expressió oral i escrita, a partir dels continguts que trobaran a l’app del Visitmuseum al voltant de les sales d’exposició permanents i els objectes, i els formats en que es presenten (audioguies i textos descriptius).

Els centres que podran visitar són els equipaments que formen part de la xarxa ‘Ebre,Natura & Cultura’, tot i que la majoria d’activitats es realitzaran a la seu central, ubicada a l’edifici de les antigues escoles públiques Miquel Granell d’Amposta, on hi ha les exposicions permanents Les Terres de l’Ebre: de la prehistòria a l’edat mitjana i L’Ebre: camí d’aigua.

Amb aquest programa se suma als ja engegats Museu inclusiu i Escola amiga, amb els que el Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre pretén apropar el patrimoni local a diferents col·lectius de la societat ebrenca, alhora que ofereix un servei de qualitat a altres entitats, institucions i organismes i la possibilitat de realitzar activitats formatives fora dels seus centres.


Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic
avís legal | política de privacitat | política de cookies | panell cookies##531