reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Museu de les Terres de l´Ebre

Agenda

tipus:
anterior juny 2024 següent
dl dm dc dj dv ds dg
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930Nous carnets d’Amics i col·laboradors del Museu de les Terres de l’Ebre per al 2013

La imatge està dedicada a l’edifici de les escoles públiques d’Amposta en motiu del seu centenari

Museu de les Terres de l´Ebre :  : Nous carnets d’Amics i col·laboradors del Museu de les Terres de l’Ebre per al 2013
Aquests dies els amics i col·laboradors del Museu de les Terres de l’Ebre han rebut el nou carnet corresponent a aquest any 2013 i que, amb motiu de la celebració del seu centenari, en aquesta ocasió incorpora una imatge de la façana de els antigues Escoles Públiques d’Amposta edifici que actualment acull la seu central del Museu de les Terres de l’Ebre.

En els propers anys la imatge del carnet incorporarà una fotografia dels diferents equipaments patrimonials vinculats al Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre.

Arreu del món, les persones que se senten interessades pel seu llegat natural o cultural s’apleguen sovint en grups o associacions d’amics i col·laboradors dels museus. Així, el Museu de les Terres de l’Ebre, que desenvolupa les seves funcions entorn al patrimoni natural i cultural de les Terres de l’Ebre, treballant conjuntament amb institucions i entitats, també promou la col·laboració i participació de tots aquells particulars interessats en les seves activitats.

Els amics i col·laboradors del Museu gaudeixen d’un conjunt d’avantatges entre els que podem destacar el rebre puntualment informació de les activitats que organitza el Museu, descomptes en algunes d’elles, i gaudir del dret d’entrada gratuïta al Museu i a la resta d’equipaments patrimonials pertanyents a la xarxa “Ebre, natura & cultura”.

En aquests moments el Museu de les Terres de l’Ebre té uns 300 amics que corresponen a diferents tipologies que ofereix el centre: Amic, Amic col·laborador, Família amiga, Amic benefactor, Amic honorífic; i en el cas d’empreses o professionals, hi ha establerts les tipologies d’Empresa turística, Empresa amiga, Empresa benefactora i Empresa patrocinadora.

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic
avís legal | política de privacitat | política de cookies | panell cookies##184