reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Els sabors de l´oli, l´or líquid de la Plana. Santa Bàrbara. 20 i 27 de novembre, 11 i 18 de desembre, 15, 22 i 29 de gener, 5 de febrerMuseu de les Terres de l´EbreObrim el Museu. Tornem a viure la culturaObrim el Museu. Entrada gratuïta

Agenda

tipus:
anterior novembre 2021 següent
dl dm dc dj dv ds dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     Obertes les convocatòries per a la realització d’exposicions fotogràfiques i cursos - tallers

15/6/2016 · El termini de presentació finalitza el proper 24 de juliol

El Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre ha obert les convocatòries per a la realització de tres exposicions fotogràfiques i quatre cursos i tallers. Amb aquestes convocatòries el Museu vol dotar de recursos i mitjans tècnics a la ciutadania i col·lectius del territori perquè puguin compartir i divulgar els seus treballs i coneixements, cedint espais i equipaments i amb l’aportació dels seus serveis, a la vegada que amplia el ventall d’activitats que ve realitzant. 

Enguany, se seleccionaran un total de tres mostres: una de temàtica lliure, una sobre les festes populars a les Terres de l’Ebre i , una última, sobre les sales de cinema tancades i en funcionament dels municipis de les Terres de l’Ebre. Pel que fa els cursos i tallers, se’n seleccionaran un total de quatre propostes i hauran de ser de tipus naturalístic, cultural, artístic, artesanal o educatiu. 

A més de dotar els projectes d’espais i equips que tinguin al seu abast i d’assessorar els projectes, el museu es compromet a fer-se càrrec de la difusió a través dels mitjans de comunicació i les xarxes socials, de confeccionar targes d’invitació (lliurant-ne un nombre a l’expositor), del muntatge de marcs i paspartús en el cas de les exposicions i a fer el seguiment de la preinscripció i la difusió corresponent a diferents col·lectius en el cas dels cursos i tallers. D’altra banda, el fixament i cobrament d’aquests últims correspon als professors. 

El termini de presentació de propostes finalitza el proper 24 de juliol. Els interessats hauran de presentar una sol·licitud que trobaran a la pàgina web del museu (www.museuterresebre.cat), el seu currículum personal, un dossier del projecte i una proposta de difusió. Les propostes seran sotmeses a consideració d’un jurat format per representants del Museu de les Terres de l’Ebre, l’Ajuntament d’Amposta i d’un representant d’una escola d’art del territori. El termini de resolució serà d’un mes a partir de la data de finalització de la convocatòria.  

Les sol·licituds s’han d’enviar al mail  comunicacio@museuterresebre.cat.  Per a més informació truqueu al 977 70 29 54


Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal##465