reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Museu de les Terres de l´Ebre

Agenda

tipus:
anterior juliol 2024 següent
dl dm dc dj dv ds dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    Presentació de Tasta la Cultura de l’Ebre

Nou programa de turisme cultural experiencial i familiar

Museu de les Terres de l´Ebre :  : Presentació de Tasta la Cultura de l’Ebre
El dijous dia 4 de novembre  es va presentar al Centre d’Interpretació de la Vida a la Plana l’inici de l’activitat “Tasta la Cultura de l’Ebre. Els sabors de l’oli, l’or líquid de les Terres de l’Ebre”.
En l’acte hi van intervenir l’alcalde de Santa Bàrbara, Antoni Ollés, la regidora de turisme, Anna Panisello, el director del Museu de les Terres de l’Ebre, Àlex Farnós, i els representants de la Cooperativa Agrícola del Camp i la Cooperativa Sant Gregori.

Museu de les Terres de l´Ebre :  : Presentació de Tasta la Cultura de l’Ebre

Tasta la Cultura de l’Ebre és un nou programa de turisme cultural  que vol relacionar els equipaments patrimonials vinculats al Museu de les Terres de l’Ebre amb el patrimoni viu que conforma les formes de vida, els paisatges i les activitats econòmiques que singularitzen les Terres de l’Ebre. És per això que en cada cicle d’activitats vinculem un equipament patrimonial, en aquest cas el Centre d’Interpretació de la Vida a la Plana, amb una activitat a l’aire lliure com ara passejades pels camps d’oliveres, i finalment una visita a una instal·lació industrial artesanal acompanyada d’un tast, que en l’activitat de Santa Bàrbara correspon a la visita a les cooperatives d’oli del municipi, l’Agrícola del Camp i la de Sant Gregori, amb un tast dels olis que es produeixen en elles.

Aquest programa té en aquesta primera edició una convenció en forma de experiència turística per les planes del Montsià per conèixer la cultura tradicional vinculada a les oliveres i l’oli.

Més endavant inclourà altres dates, localitats i temes, sempre al voltant dels mateixos objectius. A santa Bàrbara l’activitat proposada “Els sabors de l’oli, l’or líquid de la Plana” es realitzarà els dissabtes al matí d’11 a 14 h. segons el calendari següent:

·    20 i 27 de novembre de 2021
·    11 i 18 de desembre de 2021
·    15, 25 i 29 de gener de 2022
·    5 de febrer de 2022

L’experiència turística té un cost de 6 euros per persona, els menors de set anys la tenen grauita, atès que es vol dirigir a un públic familiar i de grups. Podem trobar més informació a la web del museu www.museuterresebre.cat, i es pot fer la reserva a través de la plataforma Ebreticket  www.ebreticket.cat


-

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic
avís legal | política de privacitat | política de cookies | panell cookies##718