reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Museu de les Terres de l´Ebre

Agenda

tipus:
anterior abril 2024 següent
dl dm dc dj dv ds dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     L’espai multimèdia

Sales d’exposició

Museu de les Terres de l´Ebre : Sales d´exposició : L’espai multimèdia

L’Espai Multimèdia es troba ubicat en una sala de 60 m2, comunicada directament amb les dues noves sales d’exposició permanent i en relació, alhora, amb la sala d’exposicions temporals. Està concebut mitjançant la flexibilitat de les tecnologies de la informació i la comunicació com un projecte obert i en permanent renovació. D’aquesta forma, ha de constituir un espai d’informació, de consulta, de descans i de recerca, on el visitant pot consultar de forma més pausada la informació multimèdia que apareix a les diferents exposicions del Museu i al mateix temps cercar altres continguts com audiovisuals, bases de dades, etc., en altres formats que no resulten còmodes de consultar al bell mig d’una exposició a peu dret.

A l’Espai Multimèdia es podran consultar, entre d’altres: les bases de dades de jaciments arqueològics del territori; el patrimoni hidràulic i flotant, les citacions literàries i bibliogràfiques relatives al riu Ebre; els fons sonors i els enregistraments orals inèdits; els continguts dels interactius de les sales d’exposició permanent; la pròpia web del Museu, etc.

Les recerques i la producció i documentació de les activitats tècniques i públiques, que realitzen les institucions museístiques, generen coneixement i informació d’una forma normal i quotidiana. De la mateixa manera, aprofitant sobretot les eines que ens ofereixen les tecnologies de la informació i la comunicació, l’accés a aquesta informació s’ha de vehicular cap a la societat d’una forma ràpida, habitual i accessible, que ha de permetre al mateix temps ampliar l’oferta de serveis que ofereixen els museus, donar visibilitat a aquest coneixement i aquesta informació, i establir noves formes de comunicació amb els usuaris. En aquest sentit, l’Espai Multimèdia representa una oportunitat i una eina poderosa i permanent per fer viable i compatible aquest objectiu amb el respecte als llegats, la feina o la propietat intel·lectual de tercers.

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic
avís legal | política de privacitat | política de cookies | panell cookies##33