reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Museu de les Terres de l´Ebre

Agenda

tipus:
anterior maig 2024 següent
dl dm dc dj dv ds dg
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  Signat el conveni entre Activa Mútua i el Museu de les Terres de l’Ebre

Entre altres, facilitarà la realització de cursos de prevenció en l’àmbit del patrimoni cultural

Museu de les Terres de l´Ebre :  : Signat el conveni entre Activa Mútua i el Museu de les Terres de l’Ebre

Activa Mútua és una associació d’empresaris, sense ànim de lucre i de caràcter voluntari, que té com a finalitat prestar serveis en col·laboració amb la seguretat social i les empreses, mitjançant la cobertura de riscos professionals, la realització d’activitats de formació i prevenció genèriques, etc.

Per altra banda, el Museu de les Terres de l’Ebre, és una entitat cultural que disposa d’instal·lacions en les quals es poden realitzar cursos i activitats de formació. Alhora com a Consorci de caràcter cultural que gestiona equipaments patrimonials i servei d’atenció museística (SAM), dóna suport a d’altres centres patrimonials i culturals de les Terres de l’Ebre, i als seus professionals.

Amb aquest acord, totes dues entitats promouran la realització de programes de formació vinculats a la prevenció en el treball en l’àmbit de la recerca arqueològica, de la protecció i gestió del patrimoni, del turisme, etc.

El conveni també estableix que, el Museu de les Terres de l’Ebre podrà autoritzar l’ús de la sala d’actes en horari d’obertura del Museu, per a finalitats formatives d’Activa Mútua. Aquesta cessió serà gratuïta i com a contraportació Activa Mútua autoritzarà l’assistència als cursos de personal del Museu o dels centres vinculats al mateix. I que, per altra banda Activa Mútua podrà realitzar activitats específiques, de formació i assessorament en favor del Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre i del Servei d’Atenció Museística de forma gratuïta i sense cost per al Museu.

És dóna la circumstància que la formació acadèmica com a arqueòleg, del delegat d’Activa Mútua Amposta, el Sr. Xavier Vidal i la motivació per dur a terme iniciatives a favor del patrimoni i la cultura de les Terres de l’Ebre, han propiciat aquesta col·laboració.

A la signatura van assistir Xavier Vidal Marcos, director de la delegació d’Activa Mútua 2008 a Amposta, i Àlex Farnós Bel, director del Museu de les Terres de l’Ebre, i va tenir lloc a la seu d’Activa Mútua a Amposta.

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic
avís legal | política de privacitat | política de cookies | panell cookies##204