reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Museu de les Terres de l´EbreSala d´exposicions: Les Terres de l’Ebre (prehistòria - edat mitjana)Museu de les Terres de l´EbreMuseu de les Terres de l´EbreMuseu de les Terres de l´EbreSala d´exposicions: Les Terres de l’Ebre (prehistòria - edat mitjana)Museu de les Terres de l´EbreMuseu de les Terres de l´Ebre

Agenda

tipus:
anterior abril 2019 següent
dl dm dc dj dv ds dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

S’inicien les dos recerques etnològiques becades pel Museu el 2014

Amb anterioritat, han estat becats 19 treballs de recerca

Museu de les Terres de l´Ebre :  : S’inicien les dos recerques etnològiques becades pel Museu el 2014

El passat mes de desembre el Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre va aprovar dos convenis, l’un amb Associació Cultural “Grup de Dansa Paracota”, d’Amposta, i l’altre amb l’Ajuntament de Freginals, amb motiu de l’atorgament dels dos Ajuts per a la realització de projectes de recerca etnològica concedits el 2014, en el marc del Programa de l’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial (OPEI) de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Els investigadors dels dos projectes, Clàudia Giménez Ferreres, investigadora del projecte “Les canyes com a dispositius sonors. Estudi sobre els possibles usos de les canyes i d’altres elements de l’entorn natural del delta de l’Ebre com a objectes sonors”,  i Josep F. Segarra Fibla, investigador del projecte “Qui som? Qui són? Freginals en blanc i negre”, han iniciat ja els seus respectius treballs de recerca.

Es tracta com sempre de recerques originals i inèdites, relacionades amb dos aspectes singulars del patrimoni etnològic de les Terres de l’Ebre, els resultats de les quals s’entregaran a finals del mes de desembre del 2015, que compten amb l’assessorament i el suport tècnic del Museu de les Terres de l’Ebre.

Fins avui, s’han realitzat un total de 19 treballs de recerca, en diferents àmbitrs culturals i geogràfics, situats arreu de les Terres de l’Ebre.

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal##446