reduir font ampliar font

CAT / ES / EN / FR

Obrim el Museu. Tornem a viure la culturaObrim el Museu. Entrada gratuïtaObrim el Museu. Exposició prorrogada

Agenda

tipus:
anterior maig 2020 següent
dl dm dc dj dv ds dg
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Exposicions

Museu de suport territorial (MST)

El Museu de les Terres de l’Ebre produeix anualment, directament o amb col·laboració amb d’altres entitats, exposicions que valoren i donen a conèixer elements destacats del medi natural, de la història i del patrimoni col·lectiu de les Terres de l’Ebre.

Aquestes mostres s’exposen al Museu de les Terres de l’Ebre de manera temporal i, després, es posen a disposició dels ens que les sol·liciten, estiguin o no inclosos dintre dels municipis que formen part del Consorci, permetent de forma continua i descentralitzada que un major nombre de població s’apropi al coneixement del territori i de la cultura.

Actualment el catàleg d’exposicions itinerants ofereix un total d’onze mostres de temàtica molt diversa: la natura, l’etnologia, l’arqueologia, l’arquitectura, la fotografia i el cinema.

Tots aquells organismes interessats poden consultar la informació completa i les condicions de cessió de les exposicions al web, alhora que poden descarregar el formulari per a fer la sol·licitud formal.

El Consorci del Museu de les Terres de l’Ebre programa de forma prèvia, d’any en any, les exposicions que realitza en els municipis que en formen part o en aquells amb els que manté convenis com a Museu de suport territorial, per la qual cosa les peticions d’altres municipis resta condicionada a aquesta programació.

Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic | crèdits | avís legal##103