PROGRAMA
ACTIVITATS PER A L’ALUMNAT AL VOLTANT DEL PATRIMONI I LA CULTURA ROMANA
Dilluns i dimarts, 9 i 10 de març de 2020
Taller de cal·ligrafia romana a càrrec de Keith Adams
ESARDI-Escola d’Art i Disseny.
Dilluns de 10 a 13 h. i dimarts de 12 a 14 h.
De l’11 al 22 de març de 2020
Exposició de Batxillerat d’Arts sobre l’art romà
Lloc: Institut Ramon Berenguer IV
De dilluns a divendres de 9 a 20 h.
Dijous, 19 de març de 2020
8,30 a 13,30 h.- Visites guiades “Castell d’Amposta, porta de l’Ebre” per veure les restes d’aquest assentament ibèric adreçades l’alumnat de 2n d’ESO de l’Institut Ramon Berenguer IV. Activitat a càrrec del Serveis Educatius del Museu de les Terres de l’Ebre
De 10’30 a les 14 h.- Taller de ceràmica a torn a càrrec de Joan Cortiella de Terrisseria Cortiella adreçat a l’alumnat de Batxillerat d’Arts de l’Institut Ramon Berenguer IV
Divendres 20 de març de 2020
10’30 h-11’30 h. Conferència “Per què a l’antiga Roma ja hi havia McDonalds?” a càrrec de Magi Seritjol, Gestor Cultural i Historiador.
Lloc: Institut Ramon Berenguer IV.
12 h. Tallers sobre l’alimentació a la cultura romana a càrrec del grup URV GRESEPIA-Activitats educatives adreçat a l’alumnat de 1r ESO de l’Institut Ramon Berenguer IV.
ACTIVITATS PER A TOTS ELS PÚBLICS AL VOLTANT DEL PATRIMONI I LA CULTURA ROMANA
Diumenge, 22 de març
11h.- Visita guiada al Parc arqueològic de la Carrova (Amposta). Activitat a càrrec de l’Ajuntament d’Amposta.
5€ a partir de12 anys
3€ de 3 a 12 anys
Gratuït de 0 a 3 anys
Venda d’entrades a www.amposta.cat/vendaentrades i a l’Oficina de Cultura i Festes
16-18 h- PRANDIUM APICIUS. Classe Magistral amb Jeroni Castell del Restaurant Les Moles (Estrella Michelin). Classe culinària inspirada en el llibre de cuina «De Re Coquinaria» de l’escriptor i cuiner romà Apici. Activitat a càrrec de l’Institut d’Estudis Comarcals del Montsià.
Preu: 5 €
Lloc: Oficina de Turisme Espai KM0