Cada setmana s’afegiran nous continguts audiovisuals
El Museu de les Terres de l’Ebre disposa d’un canal a Youtube per tal de difondre aquells continguts audiovisuals de propietat o producció pròpia que genera la entitat en les activitats públiques o tècniques que organitza o aquells que es deriven de recerques o donacions. Actualment el fons audiovisual del Museu és ampli i divers, i inclou un ampli ventall de vídeos als quals es pretén donar visibilitat i posar online a disposició dels usuaris i seguidors del Museu.
Durant el mes de juliol, uns 260 infants i joves d’entre 3 i 13 anys han visitat les diferents exposicions
Les xiquetes i xiquets que participen en les estades d’estiu d’Amposta descobreixen el patrimoni i la cultura del territori amb les visites guiades al Museu de les Terres de l’Ebre. Fins ara han participat en aquesta activitat set de les entitats que aquest any organitzen estades a la ciutat. Aquesta activitat vincula tant els infants com els joves del municipi, ja que està coordinada pels estudiants de pràctiques Sara Salmeron i Roger Albiol.
El festival es podrà veure en dotze museus i centres d’interpretació de l’Ebre entre agost i setembre
Audiovisuals i patrimoni aniran de la mà en la nova edició del cicle Ebre, Art & Patrimoni, on enguany participaran disset artistes que han creat un audiovisual per cada un dels espais patrimonials de les quatre comarques de les Terres de l’Ebre. El festival que reivindica el sentit contemporani del patrimoni col·lectiu a través de l’art, proporciona altres lectures del nostre patrimoni, i regala l’oportunitat d’obrir els museus i centres d’interpretació a públics més diversos.
Totes els objectes pertanyen a la col·lecció de Josep Antoni Valls
Ubicada al Centre d’Interpretació de la Vida a la Plana a Santa Bàrbara, és la col·lecció més important de les Terres de l’Ebre en l’àmbit paleontològic. Un cop finalitzats els treballs queda enllestida la documentació de la col·lecció paleontològica més important del territori ebrenc. Els tècnics i paleontòlegs han treballat amb 3.117 exemplars de minerals, fòssils i altres grups biològics de 50 països dels cinc continents, tot i que el gruix del fons té l’origen a Catalunya.
També s’han ampliat els aformanets i els serveis
Després de la seva reobertura al públic el passat 21 de maig i un cop finalitzat l’estat d’alarma, el Museu reprèn la seva activitat pública amb dos visites comentades a l’exposició temporal “El llapis, arma de guerra antifeixista”i la programació d’una nova exposició “Tota pedra fa paret. La pedra seca en Catalunya” que s’inaugurarà el proper dia 4 de juliol. També s’han aprovat modificacions dins del Pla de contingència del Museu.
Es podran visitar les sales d’exposició en l’horari habitual del centre
El Museu de les Terres de l’Ebre té previst reobrir les sales d’exposició permanent i l’exposició temporal "El llapis, arma de guerra antifeixista, 1936- 1939" en l’horari habitual. Des de la setmana passada el centre ha estat preparant un Pla de contingència per a la seva reobertura que fixa les mesures de prevenció i higiene, de distanciament i de senyalització per garantir la seguretat dels treballadors, dels visitants i usuaris.
Alcanar
del 5/10/2024 al 6/10/2024
XXIVé CAP DE SETMANA DELS IBERS “Plou! La gestió de l’aigua fa més de 2000 anys”
Amposta
11/10/2024
Conferència del programa Cultura Viva "El Molí d’oli de Miralles, d’Amposta. Valoració patrimonial"
Museu de les Terres de l´Ebre | C/ Gran Capità, 34 | Amposta | Tel. 977 702 954 | correu electrònic
avís legal | política de privacitat | política de cookies | panell cookies